Кейт Мидълтън е известна със своя моден стил и винаги изглежда

...
Кейт Мидълтън е известна със своя моден стил и винаги изглежда
Коментари Харесай

Всяка визия, която Кейт Мидълтън е избирала на Коледа

Кейт Мидълтън е известна със своя фешън жанр и постоянно наподобява съвършено, когато се появява на публични събития. Тя не прави изключение и по време на Коледа, където нейните тоалети постоянно са в сходство с празничното въодушевление. В тази част от публикацията ще разгледаме най-интересните тоалети, които Кейт Мидълтън е носила на Коледа.

През последните години принцесата на Уелс е носила разнообразни тоалети за Коледа. 

През 2014 година Кейт Мидълтън беше видяна да носи стилно палто от туид от Moloh за коледната си визия. Палтото се отличава с типичен дизайн с вталена талия и разкроена пола, осигурявайки вежлив контур на херцогинята. Тя съчета палтото с кафява шапка от Lock & Co и подобаващи токчета от Emmy Shoes, завършвайки елегантната и изискана визия. 

На идната, 2015 година, Кейт Мидълтън заложи на горско зелено палто от Sportsmax за коледния си тоалет. Палтото имаше малко по-модерно чувство спрямо тоалета й от предходната година, с леко квадратен контур и високо деколте. Тя съчета палтото с подобаваща шапка от Sylvia Fletcher за Lock & Co, която включваше огромна панделка в профил, добавяйки нотка женственост към външния тип. Цялостният резултат беше безукорен изискан, с наситения зелен цвят, допълващ тена на херцогинята.

През 2016 година Кейт Мидълтън избра кестеняво палто от Hobbs за коледната си изява. Палтото беше с типичен дизайн с вталена талия и разкроена пола, сходно на тоалета й от 2014 година Този път обаче тя съчета палтото с обувки с ресни от Tod's, добавяйки закачлива нотка към другояче обичайното облекло. 

През 2017 година Кейт Мидълтън беше видяна да носи зашеметяващо карирано палто Miu Miu по време на коледния сезон. Палтото включваше типичен тартан в нюанси на зелено, синьо и алено, с двуредно закопчаване начело и огромни копчета. 

По сходен метод през 2022 година принцесата направи своя избор за Коледа с палто Alexander McQueen Artane в зелено, съчетано с шапка на Gina Foster и черни велурени ботуши Aquatalia. 

Всяка година нейните тоалети се преглеждат деликатно както от медиите, по този начин и от стилните запалянковци, като мнозина нетърпеливи да видят какво ще облече по-късно. Вижте в галерията всички визии на Кейт Мидълтън през годините по време на Коледа.

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР